Om Samutex

Om SAMUTEX

Samutex ejes af Guido Muschilewski og Rikke Rasmussen.

Folkene bag SAMUTEX

Folkene bag SAMUTEX

Vi har flere års erfaring inden for erhvervsbeklædning og sport. Vi er total leverandør af arbejdstøj, sko, profiltøj, sportstøj, firmagaver, merchandice og skilte.

Historien om Samutex Danmark begyndte i 2007 i garagen på privatadressen. Efteråret 2014 markerede vores skridt ind i nye, større lokaler på Hovedgaden i Allingåbro.

Dette var vores hjem, indtil vi i maj 2017 flyttede ind i vores nuværende lokaler på Nørgaardsvej i Auning. Her arbejder vi i en sammentømret gruppe på fem medarbejdere, der alle brænder for at levere det bedste.

Vores rejse og dedikation til kvalitet er noget, vi bærer stolt med os. Hos Samutex er vi ikke blot eksperter – vi er passionerede om vores arbejde.

Velkommen til en verden af førsteklasses håndværk hos Samutex.

Kontakt os i dag

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os på telefon (+45) 88 16 92 77 eller send en mail til info@samutex.dk . Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.