Service

Vi bestræber os på, at give vores kunder den bedst mulige service

Hos Samutex lægger vi stor vægt på god kvalitet og høj service.

Få den rette vejledning hos os

For os er det vigtigt, at kunderne får den rigtige vejledning, hvad enten det drejer sig om tekstiltryk, arbejdstøj eller hvad behovet kunne være.

Vi er mere end bare en leverandør – vi er din partner.

Vi er eksperter i pakkeløsninger. Vi står for det grafiske arbejde, bestilling af varer, påtrykning og efterfølgende individuel pakning. Med eget tekstiltrykkeri tilbyder vi fleksibel og hurtig levering.

Vi bestræber os på at give vores kunder den bedst mulige service til den bedst mulige pris og med den bedst mulige levering. Vi har vores egen bestillingsportal, som kan indrettes med de produkter, som dine medarbejder skal kunne vælge imellem. Der er indarbejdet et medarbejderkartotek, som efter en prøve dag bliver udfyldt med den enkelte medarbejdes størrelser. Det gør det nemt at bestille i hverdagen.

Kontakt os i dag

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os på telefon (+45) 88 16 92 77 eller send en mail til info@samutex.dk . Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.